Friday, 9 December 2011

‎*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪WeDding Reception at My Parents House‎*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪


It's finally Friday..people used to say T.G.I.F which stand for Thank God Its Friday..haha~~ It's obviously because after Friday it will be Saturday which mean weekend holiday..  There's not much to say, just enjoy my bro and my sister in law  "Wedding Reception" at my beLoved paRents house located at Kg Kijang Merotai Besar tawau (30/10/2011) .. Do enjoy the picture =)



                       " Welcome To Wedding Reception of Sabaruddin & Meryasanti "


Sweet Couple ❤


Pasangan Bahagia (heheee)

 





nak ke mana tue..???






The Bride & Groom
Love Family
 
Smile
"The Guys"
Lovely Sisters
SweetY Niece + Little Nephew
They're Cute kan.???
huhu, i'm the oldest


Smile For the camera little sunshine

Lastly, special thanks to them because helping a lot that day. Thanks guys..
SENYUM



Boys



Cute Sister

Girls


Sista2 yang ayu gitu !


the kOmpang boys 



Peace fOr tHe Bride & Groom

*Newly Wed*

zAzAchochOhOlic si pemilik blog !

‎*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪ GooDbye fOr nOw, UntiL we MeeT aGain ‎*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

















Tuesday, 8 November 2011

WordLeSs WedNesday !

Happyholic =)

Sebab gambar2 kmi tym outing di One Borneo hari tue smart2, i decided to publish new post hahahahaha~~(evil laugh!) ^__^ perasannya saya nie.... who cares kan..lalalalalala~~~ btw, cian kmi smua tak dapat balik ruma beraya with family.. trpaksa la take picx banyak2 d mall.. nie la gambar2 kmi hri tue.. (5 & 6 November 2011)


                                                                   comel kan kmi...
                                             okay! bagi saya peluang untuk trep pro sebentar!







Tuesday, 27 September 2011

Happy Birthday ...

Hello all...hehe~~~ stelah blog ini dtinggalkn tba2 pda hri ini bsamaan 27 september 2011, saya terasa ingin m'post blog..>.< ... its all because today is my fevorite artist bday which is.. AvRil Lavigne, and it is the same as Google anniversary .. Happy Birthday dear Avril and also Google.. Hope u will success more in the future.. i'll  always be ur supporter.. with lot's of <3.. *zAzA*





whenever I feel sad @ gloomy, I think I should listen to this inspiring song from the gorgeous Avril..

video
     
                                                             Lot's of  Love (LOL)  peace ouT !


Sunday, 14 August 2011

i'm kind of ADDICTED with this tWo sOng .. ^-^


Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar petanda suruh aku terima kamu
Ooh hati ku rasa sesuatu

Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
Oohh kenakah rasa itu
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu
Ooh ini cinta remajaku
Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju
Ooh itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju
Ooh itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku
Cinta Mukabuku = Najwa

Meet Uncle Husain ft Hazama

Tersesat malu bertanya
Tak tahu tak tahu ke mana
Terlalu banyak alasannya
Ku terdiam
Menyusur di kaki lima
Terlihat bayang wajah kelmarin
Tersentuh hati bagai luruh

Chorus
Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada
Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duduk terdiam
Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh
Ulang Chorus
Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada
Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duduk terdiam
Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh
Tanya sama pokok

Wednesday, 10 August 2011

Aku STRESS !!!!

argh!!!! aku stress !!! kdang aku rasa nak give up jak study dsini.. Aku rasa mcam ak yg pling low-blur + plg lemah dlm klas aku... ak mcam xleh nak catch up da... so hard la.. Tension !! ak rsa nak nangis jak..luahkan smua perasaan aku.. Aku memg insan yg lemah.. Ak ingtkan mgu dpan last da kat sni, tpi rupa'y ada 2 weeks lgi aku kat sni.. adOi !!!!  i need to go home bha .. Mamy, Pak, n famly.. ak rindu kmu smua. . = ( .. tym druma dlu aku boring la, nak jaln cepat la, skang nie bru ak fham... memg ruma tue "HOME SWEET HOME".. there's no doubt about it lgi... Ya ALLAH..Aku ingin pulang..

Tuesday, 9 August 2011

Actually, ak pun tak tau nak crita apa..nie blog yg kedua ak buat stelah blog ptama ak hancur !!.. ak skg tgah smbung study kat IPG Kampus GAYA.. kmi bangga mjdi guru..huhu !! sya bkal mjdi seorg guru dlm msa 5 thun setngah lgi.. kdang2 tfkir gak, can I be a really good teacher..????? sdgkn grammar ak pun hancur... tpi thats why ak kna study kat cni kan.. to become a qualified english teachr..ak kan brusaha as practice makes perfect kan.. U CAN DO IT zAzA !!!! aja-aja fighting ! Super Sensei..